TABERE

Postat in 17 Septembrie 2017

Exprima-te Fericit In Aceasta Lume

De prea multa vreme am fost invatati sa vorbim limbajul neajunsurilor, al insuficientelor, al neputintelor, intr-un cuvant al limitarilor. Astfel, cea mai autentica parte din Fiinta noastra, a fost uitata si ignorata. Iar, consecintele nu s-au lasat mult asteptate. Practic, tot ceea ce experimentam in prezent ca fiind lipsa de implinire, in oricare din domeniile vietii, se datoreaza acestei deconectari, acestei nise, acestei separari de Sinele Suprem Personal sau Scanteia Divina. Purificarea corpului fizic si a celui psihoemotional sunt cel mai bun inceput in procesul de reconectare la Sursa cea mai creativa, strategica, geniala, generoasa si nelimitata de Impliniri, Bucurii, Realizari si Infaptuiri in Aceasta Lume, in Corp, Minte si Spirit.

CE SURPRIZE TE ASTEAPTA IN TABARA?

* O sedinta de Detox Spa cu Re-mineralizare

* Detoxifiere digestiva si metabolica prin meniuri raw-vegane (alimentatie vie enzimatica)

* Hidratare cu apa purificata, alcalina si structurata (ionizata)

* Conferinte si workshop-ri pe teme de: (1) detoxifiere; (2) nutritie traditionala, raw-vegana si holistica; (3) epigenetica si frumusete interioara; (4) neurostiinta;

* 2 Scanari biofeedback ale valorilor metabolice si biologice, sanguine si limfatice: la inceputul si la incheierea programului de nutritie holistica

* Determinarea scorului de antioxidanti endogeni

* O consultanta personalizata

* Program zilnic de exercitii fizice

* Meditatie ghidata

* Ospitalitatea, Empatia si Atmosfera armonioasa si prietenoasa

* Si alte activitati distractive surpriza

Serviciile neincluse sunt

*Terapie pe salteaua Magneter

*Diferite Tehnici de Masaj si Terapie Corporala

*Inot in piscina exterioara cu apa termala a vilei sau in alte locatii apropiate

Unde?

BVila Verdi din Baile Felix, Judetul Bihor

Cand?

In perioada 26-29 octombrie 2017

Investitia

1200 LEI (pretul include si cazarea pentru cele 3 nopti)

Inscrieri la:

DUMBRAVA LARISA 0740.608.757


Rezervarea locului pentru tabara devine valid in momentul achitarii unui avans de minim 50% / persoana din costul taberei, pana la data de 20 octombrie.

Postat in 08 Iunie 2017

Tabara de infrumusetare holistica la Panorama

Organizat in 10 - 13 August 2017

Te astept cu drag la o tabara cu un concept unic in ce priveste starea de sanatate fizica si psiho-emotionala.

Dupa ce te-ai intalnit deja cu alimentatia naturala, hidratarea optima, exercitiile fizice si dezvoltarea personala, poate este momentul potrivit sa le conectezi intr-un tot.

Ce surprize te asteapta in tabara?

* O sedinta de Detox Spa cu Re-mineralizare

* Detoxifiere digestiva si metabolica prin meniuri raw-vegane (alimentatie vie enzimatica) pentru 4 zile

* Cura de deparazitare digestiva prin mix de seminte

* Hidratare cu apa purificata, alcalina si structurata (ionizata)

* Tort festiv

* Conferinte si workshop-ri pe teme de: (1) detoxifiere; (2) nutritie traditionala, raw-vegana si holistica; (3) epigenetica; (4) frumusete interioara; (5) aromaterapie

* 2 Scanari biofeedback ale valorilor metabolice si biologice, sanguine si limfatice: la inceputul si la incheierea programului de nutritie holistica

* Determinarea scorului de antioxidanti endogeni

* O consultanta personalizata

* Program zilnic de antrenament fizic in aer liber

* Inot

* Meditatie ghidata

* Un pelerinaj la Manastirea Prislop (pentru doritori)

* Focul de Tabara

* Ospitalitatea, Empatia si Atmosfera armonioasa si prietenoasa a gazdelor

* Si alte activitati distractive surpriza

Unde?

Pensiunea Panorama din Judetul Hunedoara - langa Manastirea Prislop

Cand?

In perioada 10 - 13 august 2017.

Investitia

1200 Lei (Pretul include si cazarea pentru cele 3 nopti)

Inscrieri la:

DUMBRAVA LARISA 0740.608.757

TANIA VESI 0741.755.008

*Rezervarea locului pentru tabara devine valid in momentul achitarii unui avans de minim 50% / persoana din costul taberei, pana la data de 31 iulie.

Cont RO51BTRL00501201744554XX, BANCA Transilvania, Titular Dumbrava Larisa Mihaela

Img

Dupa ce te-ai intalnit deja cu alimentatia naturala, hidratarea optima, exercitiile fizice si dezvoltarea personala, poate este momentul potrivit sa le conectezi intr-un concept unic.

Ma refer la alinierea tuturor pentru atingerea starii de alchimist permanent si creator constient.

De fapt, starea de Creator am mostenit-o fara sa stim, si fara sa ne recunoastem FORTA si PUTEREA pe care le avem. Acesta, fiind si unul dintre motivele pentru care suntem uneori de-a dreptul uimiti si contrariati de ce avem in viata, desi dorintele noastre sunt la antipod. Insa, toate acele provocari, situati, persoane, incidente, accidente, stari interioare sau sanatate care sunt in dizarmonie cu noi insine, si care fac parte totusi din vietile noastre, le-am creat noi insine, intr-un mod profund inconstient.

Dar, dupa ce ne uitam putin la psihologia si fizica cuantica, parca totul incepe sa se clarifice si sa aiba inteles. Ne dam seama ca sunt, pur si simplu, legi care au consecinte exacte. Si, da! Despre care nu ne-a invatat nimeni in sistemul educational formal. Img

Astfel, intelegem ca la procesul de Creatie, participa (1) un anumit teren genetic, (2) informatiile si datele care vin spre noi din mediul in care am fost crescuti: familie, dascali, prieteni, mas media, societatea si (3) cunoasterea proprie cu care venim.

Toate acestea creaza un anumit set de CONVINGERI sau VALORI care ne conduc spre anumite interpretari, decizii si actiuni.

CONCEPTUL UNIC, la care va invit, cu tot ce ati adunat pana in prezent, ca sistem de convingeri, este INFRUMUSETARE. Img

Planul este sa plecam de la ceea ce cautam, de la ceea ce ne lipseste, de la ceea ce ne doare, sau ne creaza disconfort, sau chiar suferinta; si apoi, sa folosim niste algoritmi de alchimizare, transmutare si sublimare a acestor emotii in ceea ce vrem sa gasim, in ceea ce vrem sa fim, vrem sa traim si vrem sa avem; in ceea ce ne face placere, in ceea ce ne creaza confort, bucurie si fericire.

Algoritmii de alchimizare se adreseaza tuturor actiunilor si obiceiurilor noastre zilnice, adica nu e nevoie sa iesim din zona de confort. In schimb, vom aduce semnificatie in interiorul acestora. Astfel, revalorizarea si reorientarea PREZENTULUI inspre ceea ce cautam, ne scuteste de timp si energie consumate in plus si ne creste bucuria vietii prin sensul nou pe care il vor avea incepand de acum, activitatile noastre uzuale si cotidiene.

Postat in Feb 20, 2017

Tabara la Colibita

Organizat in 2 - 5 Martie 2017

Pentru detalii sunati la 0740.608.757

Tabara de la Colibita, unde sunt invitata pentru asistenta, reprezinta o Nisa in Constiinta. Procedurile de detoxifiere si deparazitare care se aplica Corpului Fizic, sunt insotite de vitalizarea organelor pana la nivel celular. Nutrientii sunt obtinuti instant prin prelucrare blanda si din produse alimentare naturale si integrale. Asupra "nasturilor" care leaga corpul fizic de Corpul Energetic, se aplica deasemenea, proceduri blande de optimizare. Iar, pentru arhitectura si edificiul Minte-Corp se vor consacra sesiuni de grup si personalizate (la cerere). Astfel, aceasta excursie in Interior, aceasta introspectie se va realiza facil si atractiv, intr-un Corp Fizic despovarat. Iar, disponibilizarea resurselor si instrumentelor ascunse, vor putea optimiza in intregime calitatea si bucuria vietii.

Postat in Ian 01, 2017

Tabara detox fresh

Un concediu pentru sanatate, echilibru si armonie intre trup si suflet!
PATRU ZILE SI TREI NOPTI DE EXPERIENTE INEDITE